+40 745 525285 // +40 748 059545 // +40 726 223585 // +40 364 118686

Politica de Confidentialitate

Politica privind confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal FILARA BIOMED S.R.L

Urmărim să asigurăm confidențialitatea şi protecţia tuturor datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm. 

 

I. CE ÎNSEAMNĂ DATE CU CARACTER PERSONAL 

Conform Regulamentului European nr. 679/2016 (GDPR): datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane (nume și prenume, adresă de domiciliu, telefon, adresă de e-mail etc.)

 

II. CE DATE ȘI CUM COLECTĂM INFORMAȚII FURNIZATE DE DVS. 

Datele pe care le transmiteți dvs. către noi în format fizic, telefonic, prin poştă/curierat sau prin e-mail.

 

DATE CULESE ÎN MOD AUTOMAT

Nu se colecteaza date de trafic (ex. adrese IP). 
Folosim module cookie, pentru a îmbunătăți navigarea vizitatorilor și pentru a măsura eficiența site-ului. 
Colectăm informații despre modul în care utilizati serviciile noastre, informațiile de contact pe care ni le oferiţi. 

 

III. CUM ȘI DE CE PRELUCRĂM ACESTE DATE 

Prelucrarea datelor cu caracter personal: prin mijloace automate sau neautomate şi păstrarea pe orice fel de suport (fizic sau electronic) a datelor cu caracter personal.
 
FILARA BIOMED S.R.L PRELUCREAZĂ DATE CU CARACTER PERSONAL ÎN URMĂTOARELE SCOPURI:
  1. Oferirea serviciilor solicitate de dvs.; 
  2. Confirmarea serviciilor, pe care le-ați solicitat și furnizarea informațiilor suplimentare cu privire la acestea; 
  3. În temeiul legal; 
  4. Furnizarea serviciilor destinate către dvs.; 
  5. Comunicarea cu dvs.;
  6. Evaluarea performanței serviciilor noastre. 

 

IV. CUM PROTEJĂM ACESTE DATE 

FILARA BIOMED S.R.L a luat şi ia constant măsuri tehnice și organizaționale adecvate, privind securitatea datelor. Datele personale sunt prelucrate în condiții de siguranță. FILARA BIOMED S.R.L asigură integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea și autenticitatea, în ceea ce privește datele cu caracter personal, utilizează metode, măsuri și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici şi procedurilor de lucru, pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare. FILARA BIOMED S.R.L are încheiat un contract cu furnizorul de servicii de internet și găzduire, care asigură că a luat toate măsurile de securitate, cum ar fi: limitarea, atât a accesului fizic şi electronic, cât și a accesului de la distanță, fiind supus periodic unui control de securitate. 
FILARA BIOMED S.R.L a implementat măsurile tehnice și organizaționale adecvate pentru a asigura că sunt prelucrate strict datele personale necesare şi în scopurile şi temeiurile specificate. În ciuda eforturilor noastre nu putem însă garanta securitatea totală a acestor informații în timpul transmiterii sau stocării în sistemele noastre. În caz de încălcare a securității (incident/breşă de securitate), care v-ar pune în pericol confidențialitatea informațiile personale, ne obligăm să vă informăm imediat (prin intermediul site-ului, e-mail, apeluri telefonice, etc.). 

 

V. DREPTURILE PE CARE LE AVEȚI: INFORMARE, ACCES, RECTIFICARE, ȘTERGERE ȘI OBIECȚIE 

  1. DREPTUL LA INFORMARE ŞI ACCES FILARA BIOMED S.R.L are obligația de a informa şi a permite accesul persoanele vizate despre şi la procesul de prelucrare a datelor personale, mai puţin atunci când dvs. ni le-aţi furnizat sau pus la dispoziţie de bună voie. 
  2. DREPTUL LA RECTIFICARE FILARA BIOMED S.R.L are obligația de a modifica/corecta/completa datele cu caracter personal la solicitarea persoanelor fizice vizate sau de a oferi acestora posibilitatea actualizării acestor date. 
  3. DREPTUL DE PORTABILITATE A DATELOR (dacă este cazul) FILARA BIOMED S.R.L are obligația ca, la solicitarea persoanelor fizice vizate, să le pună acestora la dispozitie datele cu caracter personal prelucrate, într-un format structurat. Când este necesar, FILARA BIOMED S.R.L va lua măsuri suplimentare pentru a verifica identitatea persoanei fizice care solicită portarea datelor cu caracter personal. 
  4. DREPTUL DE STERGERE (DE A FI UITAT) FILARA BIOMED S.R.L are obligația ca, la solicitarea persoanelor fizice vizate, să șteargă datele cu caracter personal ale acestora, dacă nu există prevederi legale aplicabile care obligă compania să rețină acele date sau dacă nu există vreun interes legitim care să prevaleze acestui drept. După ștergerea datelor, există posibilitatea de a nu putea șterge total şi imediat toate copiile. Aceste copii vor fi eliminate cât mai repede posibil. 
  5. DREPTUL DE RESTRICTIONARE A PRELUCRĂRII DE DATE FILARA BIOMED S.R.L are obligația ca, la solicitarea persoanelor fizice vizate și în cazul în care nu există vreun temei juridic sau interes legitim care să prevaleze, să oprească orice prelucrare de date cu caracter personal ale solicitantului. Acest lucru poate reduce posibilitățile de a beneficia de serviciile oferite.
  6. DREPTUL DE OPOZITIE (DE A SE OPUNE PRELUCRĂRII DE DATE) FILARA BIOMED S.R.L are obligația ca, în cazul în care persoanele fizice se opun prelucrării datelor personale, să nu efectueze nicio activitate de prelucrare a acelor date, excepție făcând situațiile în care primează un temei juridic/legal sau un interes legitim al companiei. Persoanele fizice au dreptul de a se opune în orice moment și fără nicio justificare. 
  7. DREPTUL DE A SE OPUNE PROCESULUI DECIZIONAL AUTOMATIZAT Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate, exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Persoana vizată are dreptul de a obține intervenție umană, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia, dacă s-a realizat deja un proces decizional automatizat. 
  8. DREPTUL DE A FACE O PLÂNGERE SAU DE ADRESARE UNEI INSTANȚE Persoanele fizice vizate de prelucrarea datelor personale se pot adresa atât instanțelor de judecată competente cât şi la: 
 
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România; 
Site: www.dataprotection.ro 
Ne puteți contacta și vă vom informa cu privire la informațiile personale pe care vi le prelucrăm, despre scopurile şi temeiul prelucrării. Ne puteţi contacta în legătură cu dreptul dvs. de a cere corectarea oricăror informații incorecte sau incomplete. 

 

VI. CUM VĂ PUTEȚI EXERCITA ACESTE DREPTURI 

Aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unei cereri fizice sau prin intermediul unui e-mail la adresa de mai jos sau prin poştă. Cererea trebuie să conțină minim numele şi prenumele, numărul de telefon și conținutul cererii. 
Putem cere şi alte informaţii suplimentare necesare, pentru a vă confirma identitatea. Putem respinge cererile care sunt nejustificate, nefondate, repetitive şi abuzive. 

 

VII. CUM NE PUTEȚI CONTACTA 

Dacă aveți orice fel de întrebări ne puteţi contacta: 
FILARA BIOMED S.R.L
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Fabricii de Zahar nr. 5, sc. III, ap. 26, Jud. Cluj; 
Telefon: +40745525285, E-mail: office@filarabiomed.ro
 

Termeni si conditii pentru website-ul FILARA BIOMED S.R.L  www.filarabiomed.ro

 

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea site-ul www.filarabiomed.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale se prelucreaza pentru:
  • intocmirea, redactarea si finalizarea documentelor solicitate;
  • facturarea si expedierea documentelor;
  • arhivarea conform prevederilor legale. 

 

CONTINUT SITE

www.filarabiomed.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceste site-uri. Fotografiiile au caracter informativ. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

COPYRIGHT

Toate informatiile pe care le contine site-ul www.filarabiomed.ro sunt proprietate a companiei FILARA BIOMED S.R.L Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul FILARA BIOMED S.R.L se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.filarabiomed.ro  sau de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului www.filarabiomed.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI

FILARA BIOMED S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. 
Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la datele de mai jos: 
FILARA BIOMED S.R.L 
Adresa: Cluj-Napoca, Str. Fabricii de Zahar nr. 5, sc. III, ap. 26, Jud. Cluj; 
Telefon: +40745525285, E-mail: office@filarabiomed.ro

 

Politica privind utilizarea cookies

Acest site folosește cookies

„Cookies” sunt fișiere care sunt plasate pe computer-ul sau terminalul folosit de un vizitator al unui site web, pentru a-i urmări activitatea sau pentru a-i facilita navigarea pe site-ul respectiv.
Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficul site-ului. Vă informam ca ne-am actualizat politicile, pentru a integra in acestea si in activitatea curenta, cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Din momentul intrării pe site, pentru a continua navigarea pe site-ul nostru si pentru functionarea acestuia in parametri normali, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre de cookies.
 
Cookie-urile va permit sa utilizati servicii site-ului sau primirea unor informaţii suplimentare.
Cookie-urile noastre ne permit sa aflam informatii despre navigarea si datele dvs. cu caracter personal atunci cand alegeti sa ne scrieti pentru solicitarea serviciilor noastre  sau alte informatii in vederea obtinerii unor oferte (in scopul prestarii de catre noi a serviciilor oferite).
Tratam cu seriozitate protectia datelor tale cu caracter personal - intotdeauna monitorizam si imbunatatim modul in care le putem proteja.
 
Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a va fi mai usor sa intelegeti de ce avem nevoie de ele:
  1. Strict necesare - acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site;
  2. Performanta - acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati;
  3. Functionalitate - acestea ajuta la imbunatatirea experientei dvs.;
Politica privind utilizarea cookies – FILARA BIOMED S.R.L colectează date de identificare pentru:
  1. Prelucrarea, procesarea solicitarilor dvs., facturarea si expedierea actelor;
  2. A vă furniza cele mai bune servicii; 
 
Folosim doar cookie-uri proprii (strict necesare, de performanţă si de functionalitate). Utilizarea modulelor cookie pe acest site nu este strict necesară, însă o parte din funcții sau din conținut 
s-ar putea sa nu fie disponibile dacă nu permiteți utilizarea cookie-urilor. Obligația de a vă cere consimțământul nu se aplică în cazul cookie-urilor necesare (de funcţionalitate), adică a celor fără de care site-ul nu poate funcționa.

 

1. CE MODULELE COOKIE FOLOSIM? 

Pe site-ul nostru folosim module cookie, cu scopul de a monitoriza și îmbunătăți eficiența site-ului nostru. 
Site-ul nostru foloseste o categorie de module cookie: Cookie-uri de Sesiune. 

 

COOKIE-URI DE SESIUNE 

Sunt stocate temporar până când, utilizatorul părăsește site-ul sau închide fereastra browser-ului sau până când sunt șterse de către serverul web. Folosim această categorie de module cookie, pentru a salva și afișa utilizatorului datele completate de el, în cadrul formularelor din site, în cazul în care au survenit erori la transmiterea acestora. În momentul în care formularul s-a transmis cu succes, aceste module cookie de sesiune sunt șterse automat.
Daca alegeti sa nu activati cookie-urile, veti putea naviga pe site-ul nostru, dar s-ar putea sa intampinati unele dificultati. Dezactivarea modulelor cookie pe acest site ar putea duce la unele limitări ale funcțiilor și conținutului disponibil.

 

Cookie-urile terta parte

In unele cazuri speciale folosim de asemenea cookie-uri furnizate de terte parti de incredere. Urmatoarea sectiune detaliaza care sunt cookie-urile terta parte pe care le-ati putea intalni prin acest site.
Acest site utilizeaza Google Analytics, una dintre cele mai raspandite si mai sigure solutii de analiza de pe web, pentru a ne ajuta sa intelegem modul in care utilizati site-ul si modalitatile prin care va putem îmbunatati experienta. Aceste cookie-uri pot urmari lucruri precum durata petrecuta pe site si paginile pe care le vizitati, astfel incat sa putem continua sa producem continut de calitate.
Pentru mai multe informatii despre cookie-urile Google Analytics, consultati pagina oficiala Google Analytics.
soft © 2013 Filara BioMed